Yeni Assassin’s Creed Oyunu ile ilgili yeni tüyolar
Assassin’s Creed ‘Ragnarok’ Sızıntı Kanamayı Belli Ediyor. Yeni çıkacak oyun Assassin’s Creed ‘Ragnarok’ ki ismi kesinlikle ismi ‘Ragnarok’ olmayan oyun hakkında konuşmaktalar. Biz ismini açıklayıncaya kadar da yeni oyunun ismi ‘Ragnarok’ olarak adlandırılmakta. Ancak Assassin’s Creed ‘Ragnarok’ Sızıntısı Kanamayı Belli Ediyor. Sızıntıyı çıkaran tüyocu aşağıdakileri açıkladı.
Sızıntılar
- Oyunda Vikingler yok.
- İsmi kesinlikle RAGNAROK değil.
- Kadın ya da Erken karakterle oynanabilir.
- ‘HIDDEN BLADE’ mekanikleri var.

Daniel Ahmed aka ZhugeEX, sızıntılardaki doğru olan bilgilerin olmasıyla birlikte tüm bilgilerin doğru olmadığını belirten bir açıklama yaptı. İşte Assassin’s Creed ‘Ragnarok’ Tüyoları
Ek olarak sızıntılarda iddia edildiğine göre, oyunun oyuncuların İskandinav ülkeleri ve İngiltere’nin bazı bölgelerinde dolaşacak. Oyunun özel sürümleri, Valhalla ve Mjolnir sürümleri Amazon ve Gamestop’ta ortaya çıktığında ise daha fazla kanıt ortaya çıktı. “The Division 2” de Apple of Eden’i elinde tutan bir Viking resmi ‘Assassin’s Creed’ in ana oyunlarında yer almakta.