Netflix, Bazı Kullanıcı Hesaplarını Otomatik Olarak Kapatacak!

Netflix, Bazı Kullanıcı Hesaplarını Otomatik Olarak Kapatacak!

Netflix, Bazı Kullanıcı Hesaplarını Otomatik Olarak Kapatacağını Duyurdu

Netflix‘in, uzun zaman kullanılmayan kullanıcı hesapları konusunda önemli bir karar aldı. Bu hesapların otomatik olarak kapatılabileceği meydana çıktı.

Netflix, hesabını bir süre kullanmayan üyelerini sisteminden sileceğini açıkladı. Bunun sebebi, firmanın Netflix’i kullanmayanlardan para almak istememesi.

Netflix‘e göre birkaç yüz bin kullanıcı, bu kritere giriyor. Bir başka deyişle Netflix‘i bir senedir kullanmayanlar, tüm Netflix kullanıcılarının yaklaşık % 0,5’ini oluşturuyor. Netflix, bir yıl boyunca hizmeti kullanamayanlara e-postalar göndermeye başlıyor ve üyeliği devam ettirmek isteyip istemediğinizi soruyor. Bu e-postalara rağmen hiçbir şey yapılmaması halinde, kullanıcıların üyeliği sona erecek.

Bununla birlikte 10 aylık süre içerisinde üyeliği yeniden aktif hale getirmek mümkün olacak. Bu durumda kullanıcının profili ve izleme tercihleri korunmuş olacak. Bu noktada Netflix‘in profilinizi silmekte neden biraz aceleci davrandığını merak ediyor olabilirsiniz. Bunun muhtemel cevabı, Netflix‘in sizi kendi sitesine veya uygulamasına çekip, dizi izlemenizi ummak.

Netflix‘e kaydolup, bir yıl hiçbir şey seyretmeme ihtimaliniz oldukça düşük olduğundan, endişe etmenize gerek yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir